nieuws

VB Groep breidt verder uit

Financieel

VB Groep uit Eindhoven heeft per 1 oktober een meerderheidsbelang verkregen in Aannemingsbedrijf P.A. van Miltenburg & Zn. uit Utrecht.

VB Groep breidt verder uit
VB Groep neemt Aannemingsbedrijf P.A. van Miltenburg & Zn. over

Van Miltenburg heeft een goede naamsbekendheid en reputatie in de regio Utrecht. Het familiebedrijf en de regio Utrecht passen uitstekend bij de groeiambitie van VB Groep op het gebied van ontwikkelen en bouwen. Onder de vlag van VB Groep zal onder de naam Van Miltenburg Bouw & Onderhoud de komende jaren worden gewerkt aan uitbreiding van activiteiten, waarbij de huidige directie vooralsnog de bedrijfsvoering zal continueren.

Robert van Boldrik, algemeen directeur VB Groep: ‘We zijn trots dat we dit mooie familiebedrijf onderdeel kunnen laten zijn van onze familie. Hiermee geven zij op een mooie manier invulling aan de verdere groeistrategie van VB Groep.’ VB Groep wordt verder gevormd door de bedrijven CRA Vastgoed, Huybregts Relou, Smeets Bouw, Smeets Vastgoedservice en Van Heur Bouw & Onderhoud.

Reageer op dit artikel