nieuws

Morgan Stanley financiert meer vastgoed

Financieel

UniforeDMC en Morgan Stanley gaan samen vastgoedfinancieringen verstrekken in Nederland. Ze zijn in de afrondende fase van de eerste financieringen met een totaal volume van bijna 100 miljoen euro.

Morgan Stanley financiert meer vastgoed

Dat bericht UniforeDMC. Het in Amsterdam gevestigde bedrijf heeft op 5 oktober een overeenkomst gesloten met Morgan Stanley. De globale financiële dienstverlener is al vele jaren actief als financier in de Nederlandse vastgoedmarkt en zal nu in samenwerking met UniforeDMC de kredietverstrekking verder uitbreiden.

UniforeDMC en Morgan Stanley zullen vastgoedbeleggers voorzien van flexibele leningsvoorwaarden waaronder. UniforeDMC en Morgan Stanley richten zich op een breed spectrum aan vastgoedtypen met een minimum lening omvang van 10 miljoen euro. Daarnaast is er ook de mogelijkheid en capaciteit om financiering te verschaffen voor aanzienlijk grotere bedragen.

Maarten Arnoldy van UniforeDMC: ‘Sinds de oprichting van UniforeDMC in 2013 hebben wij veel Nederlandse en Duitse vastgoedbedrijven succesvol geholpen bij het arrangeren van financiering. Vanaf nu kunnen we klanten ook toegang bieden tot een nieuwe, creatieve en flexibele financieringsbron. We zijn van mening dat met dit financieringsaanbod voorzien wordt in een behoefte in de Nederlandse markt.’

‘We zijn positief over de vooruitzichten van de Nederlandse vastgoedmarkt’, aldus Marcel de Boom, executive director bij Morgan Stanley. ‘Wij kijken uit naar de samenwerking met UniforeDMC en het verstrekken van financieringen die de groei van Nederlandse vastgoedbedrijven ondersteunt.’

Reageer op dit artikel