nieuws

Internationale tak Annexum verzelfstandigd

Financieel

Internationale tak Annexum verzelfstandigd
Supermarktfonds Annexum

Annexum International heet vanaf nu ARC Real Estate Partners. Olle van Alphen zal ARC als zelfstandige onderneming voort zetten.

Dat laat Annexum weten in een persbericht zonder financiële details. Hiermee is in goed overleg de samenwerking tussen Van Alphen en Annexum afgerond, aldus Annexum-directeur Huib Boissevain. Annexum International, nu dus ARC Real Estate Partners, sloot alleen al in 2016 voor ruim 200 miljoen euro aan vastgoeddeals met internationale partners. Het gaat om zowel core- als opportunistische investeringen.

Binnen Annexum verandert verder niets. De fondsbeheerder zegt fors in de Nederlandse vastgoedmarkt te zullen blijven investeren namens zijn cliënten. Annexum heeft 1,3 miljard euro aan vastgoed in beheer met 367 miljoen euro aan equity, verdeeld over 33 fondsen.

Reageer op dit artikel