nieuws

CVC Capital koopt TMF Group

Financieel

CVC Capital koopt TMF Group
Brievenbusfirma's

Trustkantoor TMF Group wordt voor een bedrag van 1,75 miljard euro overgenomen door investeerder CVC Capital Partners.

De van oorsprong Nederlandse financiële en administratieve dienstverlener ziet met de overname af van zijn aangekondigde beursgang in Londen. Onder de klanten zijn veel vastgoedbeleggers.

Het trustkantoor met 125 vestigingen over de hele wereld wilde met een beursgang geld ophalen om verdere groei te financieren. TMF zegt met de investering van CVC ook de gewenste nieuwe stappen te kunnen zetten.

TMF was sinds 2008 in handen van een andere investeringsmaatschappij, DH Private Equity Partners. De overname moet nog worden goedgekeurd door toezichthouders. TMF verwacht de deal in de eerste helft van volgend jaar af te ronden.

Reageer op dit artikel