nieuws

Twee nieuwe busroutes naar Gelderlandplein

Financieel

Twee nieuwe busroutes naar Gelderlandplein
Drie bussen naar Gelderlandplein Amsterdam

Kroonenberg Groep, GVB en Stadsdeel Zuid hebben wegens overtroffen verwachtingen de gratis Gelderlandpleinlijn sinds 4 september 2017 uitgebreid met twee extra routes.

Kantoorpersoneel, bewoners en scholieren op de Zuidas en in Amsterdam-Buitenveldert konden al gratis in luxe busjes met wifi van en naar winkelcentrum Gelderlandplein. Sinds maandag 4 september kunnen ook toeristen, studenten, bewoners en werkenden van Buitenveldert-Oost tot de VU gebruik maken van de gratis Gelderlandpleinlijn.

Lijn 464 zal via de Boelelaan en de A.J. Ernststraat de Zuidas en Gelderlandplein verbinden met de Beneluxbaan tussen Novotel en Holiday Inn in Buitenveldert-Oost. Lijn 465 rijdt in tegengestelde richting, waarmee de VU beschikt over een snelle lijn naar het winkelcentrum en de Zuidas. Beide routes worden drie keer per uur gereden door Stadsvervoerder GVB, die ook deze nieuwe lijnen uitvoert in opdracht van Kroonenberg Groep, eigenaar van winkelcentrum Gelderlandplein.

Reageer op dit artikel