nieuws

Verkoop Bilderberg-hotels afgerond

Financieel

QMH meldt dat de verkoop van Queens Bilderberg (Nederland) aan FSMC NL Property Group is afgerond. FSMC is een consortium geleid door First Sponsor Group uit Singapore en het Duitse Event Hotels.

Verkoop Bilderberg-hotels afgerond
Bilderberg-Hotel-in-Oosterbeek

De afronding van de transactie volgt op de mededeling over de voorgenomen verkoop van Bilderberg op 3 juli 2017. First Sponsor liet in juli weten dat de koopsom 205 miljoen euro bedroeg. De kopers worden ook eigenaar van het vastgoed van zestien van de zeventien Bilderberg-hotels.

Dries van der Vossen, managing director Bilderberg: ‘Door de krachten te bundelen zullen we de succesvolle en unieke propositie van de Bilderberg hotels, die zeer gewaardeerd worden door onze hotel- en restaurantgasten, verder ontwikkelen. Bilderberg zal profiteren van de solide financiële basis en expertise van First Sponsor en Event Hotels.’

De zeventien premium hotels en restaurants van Bilderberg in Nederland bevinden zich midden in het hart van bruisende steden of verscholen in de natuur met volop rust en ruimte.

Reageer op dit artikel