nieuws

Opening winkel stimuleert online bezoek

Financieel

Opening winkel stimuleert online bezoek
British-Land

Als een nieuwe winkel opent, stijgt het bezoek aan de website van die retailer in de omgeving van de winkel gemiddeld met 52 procent in de eerste zes weken. Dit blijkt uit onderzoek van de vastgoedbelegger British Land.

Het onderzoek betrof 29 detaillisten die een winkel openden in een winkelcentrum van British Land tussen april 2014 en december 2016. British Land concludeert dat een fysieke winkel een ‘significante, positieve en duurzame invloed op de digitale interactie met het merk’ heeft. Ben Dimson, head van Retail Business Development van British Land, stelt dat het mengen van kanalen steeds meer gemeengoed wordt. Pure internetbedrijven gaan steeds meer richting fysieke winkel en click & collect.

Reageer op dit artikel