nieuws

Cairn Participaties investeert in Healthy Workers

Financieel

Cairn Participaties, de vastgoed innovatie-incubator van asset- en investment-anager Cairn Real Estate, investeert een half miljoen euro in Healthy Workers, een Amsterdamse startup in hr-technologie.

Cairn Participaties investeert in Healthy Workers
TNT Hoofddorp, duurzaamste kantoorgebouw van Europa

Healthy Workers biedt grote bedrijven inzicht in de leefbaarheid van het kantoorgebouw en het welzijn van medewerkers. Op basis van de inzichten worden voorstellen voor gerichte verbeteringen gedaan die zorgen voor een prettigere en gezondere werkomgeving en beter functionerende medewerkers. Healthy Workers is in 2015 opgericht door Boy Lokhoff en B. Ventures, het investeringsvehikel van startup-ecosysteem B. Amsterdam.

Healthy Workers is de tweede deelneming van Cairn Participaties. Eerder dit jaar werd al een deelneming genomen in Finch Buildings, ontwerper en bouwer van multi-purpose modulaire gebouwen die zijn ontwikkeld vanuit circulair gedachtegoed door de gehele keten.

 

Reageer op dit artikel