nieuws

ASR haalde voor 200 miljoen vastgoedmandaten binnen

Financieel

ASR heeft in de eerste helft van 2017 voor 0,2 miljard euro aan mandaten binnengehaald voor vastgoedbeleggingen.

ASR haalde voor 200 miljoen vastgoedmandaten binnen
Het NS-kantoor aan de Laan van Puntenburg 100 in Utrecht is eigendom van het ASR Dutch Mobility Fund.

Dat meldt de verzekeraar in het persbericht met de halfjaarcijfers. ASR Vastgoed Vermogens Beheer haalde grote institutionele mandaten binnen voor het ASR Dutch Core Residential Fund en plaatste het ASR Dutch Mobility Office Fund. Het in het tweede kwartaal gelanceerde ASR Hypotheekfonds kreeg mandaten voor nog eens 0,3 miljard euro.

De portefeuillewaarde van de ontwikkeltak daalde licht, van 154 miljoen euro eind 2016 naar 150 miljoen per 30 juni 2017. ASR verwacht in de nabije toekomst geen verkoop van de ontwikkeltak. In de portefeuille zitten onder meer Leidsche Rijn Centrum in Utrecht en het centrumplan Waddinxveen.

Reageer op dit artikel