nieuws

Zes hotels onder de hamer van Annexum-fonds

Financieel

In opdracht van FGH Bank gaat Colliers International Hotels in samenwerking met Loyens & Loeff zes hotels veilen van het European Hospitality Properties Hotel Portfolio. Dat fonds werd in 2007 gestructureerd door de Amsterdamse vastgoedvermogensbeheerder Annexum.

De portefeuille bestaat uit vier hotels in de Veluwe-regio, een hotel in Amersfoort en een hotel in Loosdrecht. De portefeuille bestaat uit een totaal van 577 kamers, met verschillende faciliteiten verdeeld over een totaal van 24,304 m2.

De zes hotels worden op 30 november 2016 zowel separaat als in groepen via veiling verkocht.

Het betreft:
– Princess Hotel Amersfoort (94 kamers)                                 
– Princess Hotel Beekbergen – Apeldoorn (78 kamers)       
– Princess Hotel Loosdrecht – Amsterdam (67 kamers)

– Princess Hotel Victoria (110 kamers)                                    

– Princess Hotel Epe (138 kamers)  

– Princess Hotel de Wipselberg (90 kamers)

European Hospitality Properties (EHP) blijkt een investeringsfonds te zijn van de Amsterdamse vastgoedvermogensbeheerder Annexum, een grote aanbieder van fondsen voor particuliere beleggers. Het betreffende fonds is in 2007 gestructureerd, zo blijkt uit een melding op de eigen website. Topman Huib Boissevain van Annexum was vrijdag niet bereikbaar voor een toelichting op de teloorgang van dit fonds.

Partijen kunnen een onderhandse bieding uitbrengen voor 16 november 2016, te versturen naar Loyens Loeff.

 

Reageer op dit artikel