nieuws

JLL: 14 procent omzetgroei derde kwartaal

Financieel

De omzet van winst van Jones Lang LaSalle steeg in het derde kwartaal met 14 procent tot 1,7 miljard dollar.

De opbrengst uit commissie steeg 12 procent tot 1,4 miljard dollar. De gecorrigeerde winst per aandeel bedroeg 1,05 dollar (2015: 2,43 dollar). Reynout Vroegop, coo/cfo JLL Nederland: ‘De eerste 9 maanden laten voor de Nederlandse organisatie een robuuste omzetgroei zien van 10 procent ten opzichte van 2015. De groei is gerealiseerd over de volle breedte van de serviceportfolio, met uitschieters in de logistieke dienstverlening, taxaties en onze fit out activiteiten onder het Tétris-label. Ik ben er trots op dat we naast de groei van onze business, tijd weten vrij te maken voor de versterking van onze technische infrastructuur, de vernieuwing van onze dienstverlening en de samenwerking tussen onze teams. Hierdoor zullen wij ook op de langere termijn in staat zijn onze klanten op het hoogste niveau te blijven bedienen.’

 

Reageer op dit artikel