nieuws

Blackstone stapt met 48 procent winst uit kantorenportefeuille

Financieel

Blackstone Group heeft voor ongeveer 500 miljoen euro een prime kantorenportefeuille verkocht aan Anbang Insurance Group, bleek recent. Vastgoedmarkt heeft becijferd dat Blackstone de desbetreffende kantoren tussen 2013 en 2015 voor 337,86 miljoen euro heeft gekocht.

Blackstone stapt met 48 procent winst uit kantorenportefeuille

Daarmee komt de winst van Blackstone uit op ruim 162 miljoen euro ofwel 48 procent. Uit onderzoek blijkt verder dat de portfolio zes kantoren omvat met een totale oppervlakte van 123.500 m2. Het gaat om kantoren die Blackstone tussen december 2013 en november 2015 heeft gekocht van CBRE Global Investors (twee), Syntrus Achmea Real Estate & Finance, ingenieursbureau Royal Haskoning, de Zwitserse bank UBS en AM Real Estate Development.

Meer over deze grootste kantorenportefeuilledeal sinds 2014 in de oktobereditie van Vastgoedmarkt die op 13 oktober verschijnt.

Reageer op dit artikel