nieuws

Standard Life haalt 391 miljoen op

Financieel

Vermogensbeheerder Standard Life Investments heeft in totaal 391 miljoen euro opgehaald bij tien verschillende institutionele beleggers voor zijn tweede Europese Real Estate Club L.P. II.

Standard Life haalt 391 miljoen op

Het closed-end fonds heeft een beleggingshorizon van zeven jaar en is gericht op commercieel vastgoed in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië. De inleg komt uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada en Saoedi-Arabië. Er zijn inmiddels al zes acquisities verricht, waarmee 35 procent van het opgehaalde kapitaal is belegd. Het betreft een kantoorgebouw in Parijs, twee kantoorgebouwen in Duitsland (Hamburg en Neurenberg), een winkel- en kantorencomplex en een kantoorgebouw in Denemarken en een logistiek centrum Duitsland (Düsseldorf). In Nederland is nog geen aankoop verricht. 

Reageer op dit artikel