nieuws

Aandeelhouders Geneba akkoord met benoemingen

Financieel

Tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) van vastgoedonderneming Geneba Properties zijn alle agendapunten goedgekeurd.

Aandeelhouders Geneba akkoord met benoemingen

De BAVA heeft onder andere de voorgenomen aanstelling van Tom De Witte (1966) tot chief financial and risk officer goedgekeurd. Voorheen was hij cfo van Vastned Group. Na zijn aanstelling is Gerrit Littel niet langer een gedelegeerd lid van de raad van commissarissen en zal hij als regulier lid aanblijven. Ook heeft de raad van commissarissen Gabriel De Alba, managing director van The Catalyst Capital Group verkozen tot zijn voorzitter, nadat de aandeelhouders een wijziging van de statuten hadden goedgekeurd. Jochen Scharpe zal als regulier lid van de raad van commissarissen aanblijven.

Reageer op dit artikel