nieuws

Hoger resultaat Intervest Offices & Warehouses

Financieel

Het Belgische vastgoedfonds Intervest Officies & Warehouses rapporteert een flinke stijging van het uitkeerbaar operationeel resultaat over het derde kwartaal.

Per aandeel stijgt dat met 10 eurocent tot 0,47 euro in vergelijking met de overeenkomstige periode vorig jaar. Het betere resultaat is volgens het management voornamelijk te danken aan nieuwe acquisities en de herfinanciering van de obligatielening met vervaldatum in juni 2015.

De vastgoedonderneming verrichte acht verhuurtransacties aan nieuwe huurders in het derde kwartaal van 2015: vijf in de kantorenportefeuille en drie in het logistiek segment. De bezettingsgraad van de totale vastgoedportefeuille steeg met 2 procent tot 89 procent. De waarde van de portefeuille bleef stabiel.

Reageer op dit artikel