nieuws

109 miljoen voor CBRE Dutch Residential Fund

Financieel

Het CBRE Dutch Residential Fund, onderdeel van CBRE Global Investors, heeft per 1 oktober 2015 het kapitaal uitgebreid met 109 miljoen euro.

109 miljoen voor CBRE Dutch Residential Fund

De totale vastgoedportefeuille van het fonds heeft per 1 oktober een omvang van 1,1 miljard euro en wordt gekenmerkt door een lage leverage. Voor de toekomst wordt een groei verwacht naar een omvang van 1,5 miljard euro. Onderdeel van de succesvolle uitbreiding is de toetreding van een nieuwe Aziatische investeerder die is geadviseerd door JLL.

Paul Oremus, fundmanager van het CBRE Dutch Residential Fund: ‘De interesse in de Nederlandse woningmarkt en in het bijzonder het CBRE Dutch Residential Fund blijft toenemen, ook buiten de Nederlandse grenzen. Deze succesvolle uitbreiding van het kapitaal bevestigt de kracht van de strategie – Randstad en geliberaliseerd segment – en de kwaliteit van de portefeuille.’

Reageer op dit artikel