nieuws

Samenstelling GPR 250 gewijzigd

Financieel

De samenstelling van de GPR 250 index is met ingang van 23 december gewijzigd, meldt Global Property Research in Amsterdam.

Samenstelling GPR 250 gewijzigd

Opgenomen in de index zijn: de Shopping Centres Australasia Property Group (Australië), Conwert Immobilien Invest (Oostenrijk), het Pure Industrial Real Estate Trust, de Daiwa House REIT Investment Corporation (Japan), de Kenedix Residential Investment Corporation (Japan) en Robinsons Land Corporation.(Filippijnen), het Chatham Lodging Trust (Verenigde Staten) en Spirit Realty Capital Incorporated (VS).

Uit de index verwijderd zijn: Sponda OYJ (Finland), Summarecon Agung Tbk PT (Indonesië), KLCC Property Holdings (Maleisië), het Far East Hospitality Trust (Sinapore) en Fountainhead Property Trust (Zuid-Afrika), Kungsleden AB (Zweden) en Universal Health Rlty Income (VS).

Reageer op dit artikel