nieuws

P1 wint aanbesteding 9.000 parkeerplaatsen in Tilburg

Financieel

P1 won de Europese aanbestedingen voor het Off street én On street parkeerbeheer in Tilburg. Vanaf 1 januari 2014 voegt P1 door deze opdracht 9.000 parkeerplaatsen toe aan zijn portefeuille. De gemeente Tilburg had de On street en Off street percelen separaat aanbesteed.

P1 wint aanbesteding 9.000 parkeerplaatsen in Tilburg

De opdracht in Tilburg bestrijkt een breed spectrum: fiscale controle, controle op Wet Mulder feiten, invordering van naheffingsaanslagen, afhandeling van bezwaarschriften, operationeel en technisch beheer van een achttal parkeergarages, als ook het onderhoud aan de parkeerapparatuur op straat.

De gemeente Tilburg en P1 zijn een Service level agreement (SLA) overeengekomen, waarmee objectief de kwaliteit en de output van de geleverde dienstverlening wordt geëvalueerd.

Reageer op dit artikel