nieuws

Keuzedividend voor aandeelhouders ECP

Financieel

De aandeelhouders van de Europese winkelcentrumbelegger Eurocommercial Properties krijgen wederom een volledig keuzedividend geboden. Certificaathouders die kiezen voor bonuscertificaten ten laste van de agioreserve, kunnen per 33 certificaten twee nieuwe certificaten krijgen.

Keuzedividend voor aandeelhouders ECP

Dit in plaats van een voorgesteld dividend in contanten van 1,92 euro per certificaat van tien aandelen. Dat maakte het Amsterdamse beursgenoteerde vastgoedbedrijf vrijdag (1 november) bekend. Het voorstel wordt behandeld in de jaarvergadering op 5 november.

Het stockdividend komt neer op een prijs van 31,68 euro voor een bonuscertificaat, oftewel een percentage voor de uitkering in certificaten van aandelen van 6,06 procent. De bonuscertificaten en de bestaande certificaten zijn gelijkelijk gerechtigd met betrekking tot het boekjaar 2013/2014. Certificaathouders kunnen hun keuze bekendmaken tot en met 21 november 2013. Als op die datum nog geen melding is ontvangen, wordt er dividend in contanten uitgekeerd. Betaalbaarstelling is op 29 november 2013.

Reageer op dit artikel