nieuws

Grootste online executieveiling van Nederland

Financieel

Op 11 en 12 december vindt de grootste online executieveiling van Nederland plaats. Via het online verkoopplatform van vastgoedadviseur DTZ Zadelhoff worden twaalf ontwikkellocaties voor woningbouw executoriaal verkocht in opdracht van de hypotheekhouder. Dat maakt DTZ Zadelhoff bekend.

Grootste online executieveiling van Nederland

Het gaat om ontwikkellocaties en woningen van de in zwaar weer verkerende Almelose projectontwikkelaar Megahome, zoals Vastgoedmarkt afgelopen vrijdag 8 november al meldde. De verkoop geschiedt op last van de Rabobank.

De locaties zijn verspreid over Oost- en Midden-Nederland, te weten: Almelo (Weggeler en Kollenveld), Balkbrug, Burgum, Borne, Hengelo (Broek Zuid en Noord), IJhorst, Rouveen, Sint Anna Parochie en Surhuisterveen. In totaal worden 230 woningbouwkavels verkocht, waarvan 24 al gerealiseerde woningen. De al gebouwde woningen liggen in Balkbrug (zes), Burgum (vier), Borne (vier), en Wierden (tien).

De veiling is verspreid over twee dagen zodat zowel particuliere woningkopers als professionele partijen de kans krijgen om deel te nemen en een bieding uit te brengen. Op 11 december worden twaalf gerealiseerde woningen afzonderlijk aangeboden in Balkbrug (vier), Burgum (vier) en Borne (vier).

Op 12 december worden de woningbouwkavels en gerealiseerde woningen als volgt aangeboden: bouwkavels per locatie; alle gerealiseerde woningen op een locatie; bouwkavels en gerealiseerde woningen (van toepassing voor Balkbrug, Burgum, Borne en Wierden); het geheel van 230 bouwkavels, inclusief gerealiseerde woningen.

Om zich goed voor te bereiden op de veilingdag, kunnen geïnteresseerden de noodzakelijke informatie vooraf opzoeken en doornemen via het online systeem. Conform de wetgeving kan er ook in de zaal worden geboden. De locatie van de veiling is het kantoor van DTZ Zadelhoff aan de Apollolaan 150 in Amsterdam.

Er worden kijkdagen georganiseerd en op de dag van de online executieveiling is er een makelaar aanwezig in de zaal voor vragen en hulp bij registratie op de website. De exacte data van de kijkdagen worden online gepubliceerd op de verkoopsite van DTZ Zadelhoff: www.dtz.nl/onlineverkoop.

Tot en met veertien dagen voor de veilingdata (respectievelijk 26 en 27 november) kan een onvoorwaardelijke onderhandse bieding worden gedaan bij Nysingh advocaten-notarissen in Arnhem. Verkoper is niet verplicht op een bieding in te gaan.

Reageer op dit artikel