nieuws

ECC opent eerste Resort Mall in Thailand

Financieel

De Eindhovense projectontwikkelaar en fondsaanbieder ECC heeft op 27 oktober zijn meest recente project, de Promenada Resort Mall in Chiang Mai in Thailand, feestelijk geopend. Het betreft het eerste winkelparadijs in Thailand met de allure van een vakantieresort.

De oppervlakte bedraagt 92.800 m2. De opening werd onder andere bijgewoond door prinses Dr. Chao Duengduen Na Chiangmai. Ook veel beleggers uit Nederland waren voor de opening van het megawinkelcentrum overgevlogen.

Sinds de informele opening in juni trok Promenada Resort Mall al meer dan 1,3 miljoen bezoekers. Het winkelcentrum biedt een mix van lokale en nationale Thaise en befaamde internationale merken. ‘Dit gegeven, samen met Promenada’s volstrekt unieke combinatie van binnen- en buitenruimten, zorgt dat het winkelcentrum de sfeer en uitstraling heeft van een luxe vakantieresort’, aldus Tjeert Kwant, CEO van ECC.

Chiang Mai ligt in een snel groeiende regio in Noord-Thailand. Wetenschap, toerisme, distributie, software- en productontwikkeling zijn hier belangrijke groeisectoren. De Thaise overheid wil Chiang Mai, dat over een internationale luchthaven en een goede infrastructuur beschikt, ontwikkelen tot de economische motor van het noorden.

Reageer op dit artikel