nieuws

Consortium neemt Side Management over

Financieel

Een consortium onder leiding van TW Real Estate Investment Management (TW REIM) en 2Rocks Real Estate heeft recent de aandelen overgenomen van fondsbeheerder Side Management. TW REIM adviseert op het gebied van portefeuillemanagement en 2Rocks is een fondsbeheerder.

Consortium neemt Side Management over

Side Management voert de directie, het management en het beheer over Inside Investment NV, een dertien jaar oud vastgoedfonds met ongeveer 150 private aandeelhouders. Inside Investment heeft een belegd vermogen van 140 miljoen euro in een gemengde vastgoedportefeuille, bestaande uit winkelcentra, kantoren en logistiek vastgoed verspreid over Nederland. Tot de portefeuille behoren onder meer woonboulevard Eijerkamp in Zutphen, winkelcentrum Gordiaan in Lelystad en het kantoorgebouw aan St Jacobsstraat 6-8 in Utrecht.

Volgens Willem Hendrik van de Wetering van TW REIM en Wouter van Wetering van 2Rocks past deze acquisitie in de strategie van zowel TW REIM als 2Rocks. Floris Haentjens, tot 30 november werkzaam als assistent fund manager van een van de Europese fondsen van Bouwfonds Asset Management, zal als portfolio manager commercieel verantwoordelijk zijn voor het dagelijkse management van de portefeuille. Het beheer van de portefeuille zal worden uitgevoerd door Compact Real Estate Services, een landelijk opererende vastgoedmanagementorganisatie. Side Management zal financieel worden ondersteund door Compact Financial Services.

Reageer op dit artikel