nieuws

Winstdaling Leasinvest Real Estate

Financieel

De winst van het Belgische vastgoedfonds Leasinvest Real Estate is gedurende de eerste negen maanden van het gebroken boekjaar 2003/2004 in vergelijking met de overeenkomstige periode van het vorige boekjaar met 14 procent gedaald tot 7,76 miljoen euro.

e cijfers van de afgelopen negen maanden liggen iets lager dan begroot, hoofdzakelijk als gevolg van de gedaalde bezettingsgraad. De bezettingsgraad liep terug van 98,30 procent naar 93,45 procent. De portefeuille had op 31 maart een geschatte beleggingswaarde van 264,3 miljoen euro. Dat betekent een daling van 1,4 miljoen euro in vergelijking met een kwartaal eerder. De directie verwacht geen snelle verbetering van de marktsituatie.Leaseinvest Real Estate, genoteerd aan Euronext, investeert in kantoren en bedrijfsgebouwen in de driehoek Brussel-Gent-Antwerpen. De portefeuille omvat 190.000 m2, gelegen op veertien verschillende locaties en verspreid over 38 gebouwen.

Reageer op dit artikel