nieuws

westplan komt met development fund vii

Financieel

Westplan uit Lisse introduceert een nieuw beleggingsfonds, het Westplan Development Fund VII – Glen Iris Apartments.

Het project omvat de ontwikkeling van ruim 300 woningen in Midtown Atlanta (VS). Westplan doet dit samen met de lokale partner Wood Partners. Verwacht wordt dat het complex binnen drie jaar wordt gerealiseerd en dat alle woningen dan ook zijn verkocht. Het verwachte rendement komt uit tussen de 15 en 20 procent IRR. Inmiddels is het Westplan Development Fund II, Five Oaks Apartments in Houston afgerond. Het rendement kwam uiteindelijk uit op ruim 40 procent IRR per jaar, tegen een oorspronkelijk verwacht rendement van 10 procent IRR.Westplan maakte ook bekend dat Onno Breur is toegetreden tot de raad van commissarissen van Westplan Investors. Breur is lid van de directie van Vesteda en voormalig directeur Achmea Vastgoed. Naast Breur bestaat de raad van commissarissen van Westplan uit het CDA-kamerlid Van Bochove.

Reageer op dit artikel