nieuws

weer overnamegeruchten nh hoteles

Financieel

De overnamegeruchten van de Spaanse hotelketen NH Hoteles worden steeds luider.

De Spaanse hotelketen Barcelo en de investeringsfirma Inversiones Ibersuizas zouden een openbaar bod overwegen op de aandelen van het beursgenoteerde bedrijf. De partijen zouden denken aan een bod van 16 euro per aandeel. Dat meldt de website El Confidencial op basis van anonieme ingewijden. Eerder was er al een gerucht dat Hesperia, een andere Spaanse hotelketen, NH Hoteles zou willen overnemen. De speculaties leggen het beursgenoteerde bedrijf geen windeieren. Afgelopen vrijdag steeg de koers tot 4,1 procent naar 15 euro, het hoogste bedrag sinds vier maanden. Barcelo en Inversiones Ibersuizas ontkenden overigens met elkaar te hebben gesproken.

Reageer op dit artikel