nieuws

Vastgoedtransactie zorgt voor negatief resultaat Sarakreek

Financieel

Vastgoedfonds Sarakreek heeft over 2003 een negatief beleggingsresultaat behaald van 1,1 miljoen dollar.

In 2002 behaalde het fonds nog een negatief beleggingsresultaat van 1,65 miljoen dollar. Het negatieve beleggingsresultaat is opgebouwd uit een operationele winst van 0,9 miljoen dollar en een negatief transactieresultaat van 2 miljoen dollar. Het transactieresultaat bestaat uit twee elementen: een gerealiseerd verlies van 1,76 miljoen dollar (de vervreemding van het belang) en een voorziening van 0,27 miljoen dollar die is gevormd in verband met de managementvergoeding van Equity Estate.Dit resultaat vloeit voort uit de transactie met JBG Companies, die hiermee een belang verwierf van 80 procent in Potomac Creek Associates LP, de partnership die het eigendom van het vastgoedobject L’Enfant Plaza houdt.

Reageer op dit artikel