nieuws

Vastgoedadviesbureau Fakton boekt omzetgroei

Financieel

Het Rotterdamse vastgoedadviesbureau Fakton Financiële Vastgoedregisseurs heeft zijn omzet vorig jaar met 12 procent zien groeien tot 3,8 miljoen euro.

Ook het bedrijfsresultaat nam toe. In de huidige moeilijke vastgoedmarkt en het zware weer waarin veel spelers verkeren, is er volgens de directie veel vraag naar de specifieke dienstverlening van Fakton. De onderneming heeft zich toegelegd op het financieel haalbaar maken van moeizaam verlopende vastgoedprojecten. Het bureau wist zijn positie in 2003 te versterken bij onder meer de 25 grootste gemeenten en de twintig grootste projectontwikkelaars in Nederland. Ook het aantal opdrachtgevers dat eigenaargebruiker is van vastgoed nam toe. De trainingspoot van de onderneming liet eveneens groei zien. Fakton verwacht in 2004 verder te kunnen groeien, onder meer door het uitbreiden van dienstverlening op het gebied van risicomanagement en dealstructurering.

Reageer op dit artikel