nieuws

Vastgoed Fundament Fonds keert dividend uit van 1,04 euro

Financieel

Vastgoed Fundament Fonds keert een dividend uit van 1,04 euro.

Na de oprichting van het fonds in het najaar van 2003 keert het nu voor de tweede keer dividend uit. Het dividend wordt vier keer per jaar uitgekeerd. De aanvangskoers van de aandelen van het Vastgoed Fundament Fonds was 50 euro. De koers is inmiddels gestegen naar 58,50 euro, wat neerkomt op een waardevermeerdering van 17 procent sinds september 2003. Het totaal belegde vermogen van het Vastgoed Fundament Fonds is per 1 april 2004 20,8 miljoen euro, waarvan 12,2 miljoen euro aan eigen vermogen. Het Vastgoed Fundament Fonds is een niet-beursgenoteerd fonds, waarvan de aandelen wel dagelijks verhandelbaar zijn. Het fonds belegt voor eenderde in indirect vastgoed en tweederde in direct vastgoed. Naast de beleggingen in beursgenoteerde vastgoedfondsen heeft het Vastgoed Fundament Fonds inmiddels zeven panden aangekocht. In 2004 zullen er opnieuw panden worden aangekocht. Het Vastgoed Fundament Fonds wordt actief beheerd door Annexum Invest.

Reageer op dit artikel