nieuws

Vastgoed Fundament Fonds groeit fors

Financieel

Het Vastgoed Fundament Fonds keert in oktober, over het derde kwartaal 2004, een dividend uit van 1,12 euro per aandeel.

Het Vastgoed Fundament Fonds is in het eerste levensjaar sterk gegroeid. Met een startkoers op 1 oktober 2003 van 50 euro is het gestegen naar 58,88 euro op 1 oktober 2004. Dit betekent, inclusief de reeds uitgekeerde dividenden, een rendement van 24 procent over het afgelopen jaar. Het fonds heeft inmiddels een belegd vermogen van 26,7 miljoen euro. Naast de beleggingen in beursgenoteerde vastgoedfondsen heeft het Vastgoed Fundament Fonds een zevental panden aangekocht.Het Vastgoed Fundament Fonds is een niet-beursgenoteerd fonds, waarvan de aandelen wel dagelijks verhandelbaar zijn. Het fonds wordt beheerd door Annexum Invest.    

Reageer op dit artikel