nieuws

vastgoed-cv’s ing re presteren goed

Financieel

De vastgoedfondsen van ING Real Estate, waarin Nederlandse particuliere beleggers kunnen deelnemen, hebben in het eerste halfjaar 2006 goede rendementen gerealiseerd.

De rendementen van de drie vastgoedfondsen zullen over het gehele jaar 2006 naar verwachting fors boven de prognoses in de prospectussen uitkomen. Met een gerealiseerd rendement van 9,9 procent over de eerste zes maanden heeft het ING Real Estate Woningfonds I CV de prognose voor het gehele jaar al overtroffen. Het ING Real Estate Woningfonds II CV en ING Real Estate Woning-Winkelfonds III CV hebben rendementen van achtereenvolgens 5,5 en 5,4 procent behaald. Hiermee zijn de prognoses voor geheel 2006 al grotendeels gerealiseerd. De goede prestaties in het eerste halfjaar van 2006 zijn mede tot stand gekomen door de gunstige marktomstandigheden.

Reageer op dit artikel