nieuws

Vastgoed-CV Aberdeen behaalt rendement van 10,1 procent

Financieel

Renderend Bezit I, de eerste vastgoed-CV van Aberdeen Property Investors Continental Europe (API) voor vermogende particulieren, heeft in 2003 een contante uitkeringsrendement behaald van 10,1 procent op jaarbasis.

Renderend Bezit I CV is in mei 2003 opgericht en het totaal belegd vermogen is 11 miljoen euro. De portefeuille bestaat uit een kantoorpand in Leeuwarden dat is verhuurd aan de Arbo-dienst Friesland, een baliekantoor in Stadshart Amstelveen dat is verhuurd aan ING Bank en een bedrijfsgebouw in Amsterdam-Sloterdijk III dat aan Initial Hokatex is verhuurd. Door de spreiding over verschillende vastgoedsectoren, de kwaliteit van de huurders en de huurcontracten is bewust een defensieve vastgoedbelegging gecreëerd. De gemiddelde contante uitkering wordt ingeschat op 9,2 procent per jaar. Vastgoedvermogensbeheerder API zoekt inmiddels voor zijn derde en vierde CV kwalitatief hoogwaardig vastgoed.

Reageer op dit artikel