nieuws

tweede emissie renpart klassiek vastgoed iv

Financieel

Emissiekantoor Reyersen van Buuren kondigt een tweede emissie aan voor de Renpart Klassiek Vastgoed IV.

Bij deze emissie worden 6000 aandelen tegen een koers van 1029 euro uitgegeven, met een minimale afname van vijftig stuks per deelnemer. De eerste 3 miljoen euro van deze emissie wordt aangewend om de financiering van de portefeuille met vreemd vermogen terug te brengen tot 60 procent om daarmee te voldoen aan de eisen voor de status van fiscale beleggingsinstelling (FBi). Reyersen van Buuren plaatste eerder al 5000 aandelen van 1000 euro voor het fonds Renpart Klassiek Vastgoed IV.Renpart Klassiek Vastgoed IV investeert in klassieke kantoorpanden en winkels met een gezichtsbepalende uitstraling. Het gaat om kleinschalig commercieel vastgoed tot 7 miljoen euro per object. Het constante rendement wordt verhoogd naar ongeveer 7,5 procent (was 7 procent) met ingang van het tweede kwartaal 2006. Ook het geprognosticeerde totaalrendement wordt verhoogd van 10,6 naar 10,8 procent per jaar. In de portefeuille zitten nu vijf objecten in Amsterdam, Arnhem, Bergen op Zoom, Rotterdam en Tilburg.

Reageer op dit artikel