nieuws

resultaat centric en oranjewoud stijgt

Financieel

Centric heeft in de eerste helft van 2006 een omzetstijging geboekt van 146,1 naar 292,5 miljoen euro.

De winst steeg van 9,4 miljoen euro naar 14,5 miljoen euro in dezelfde periode in 2006. Centric heeft een belang van 89,45 procent in de beursgenoteerde dochteronderneming Oranjewoud. Over het eerste halfjaar van 2006 heeft Oranjewoud een omzetstijging geboekt van 15,4 naar 31,9 miljoen euro. Het resultaat steeg van 0,8 naar 1,4 miljoen euro.Centric levert automatiseringsdiensten, financiële diensten en advies- en ingenieursdiensten in diverse branches, waaronder centrale en decentrale overheid, financiële dienstverlening, woningcorporaties en handel. Oranjewoud (voorheen Centric KSI Holding) richt zich primair op ingenieurs- en adviesdiensten op het brede terrein van infrastructuur, stedelijke ontwikkeling, bouw, natuur en landschap, milieu, veiligheid en handhaving, vastgoedzaken en sport- en vrijetijdsvoorzieningen.

Reageer op dit artikel