nieuws

overname vebo nog niet afgerond

Financieel

De verkoop van Vebo aan BTE door bouwconcern Heijmans is nog niet afgerond.

Dit in tegenstelling tot berichten die gisteren in het Financieele Dagblad verschenen. Heijmans maakte de mogelijke overname van Vebo door BTE in februari dit jaar bekend. Sindsdien loopt er een onderzoek naar due diligence. De gesprekken over de overname zijn in de laatste fase. Zodra deze gesprekken zijn afgerond, worden door Heijmans nadere mededelingen gedaan. Vebo is actief in ontwerp, fabricage en levering van seriematige prefabbeton- en staalelementen. De producten worden vooral afgezet in de woning- en utiliteitsbouw op de Nederlandse markt. Al eerder gaf Heijmans aan, dat seriematige productie niet past in de strategie van de onderneming.

Reageer op dit artikel