nieuws

nieuwe samenstelling gpr 250

Financieel

Global Property Research in Amsterdam heeft de conceptlijst bekendgemaakt van de vastgoedbedrijven die per 1 april in de GPR 250-index worden opgenomen dan wel verwijderd.

De lijst wordt later deze maand definitief vastgesteld.Genomineerd zijn: Sunrise Senior Living REIT (Canada); Nordicom (Denemarken), Immobiliare Grande Distribuzione (Italië); Suntec REIT (Singapore); Atakule REIT (Turkije); Insight Foundation Property Trust (Verenigd Koninkrijk); Invesco UK Property Income Trust (VK); Warner Estate Holding (VK); Education Realty Trust (VS); en Tishman Speyer Office Fund (VS).Uit de index worden waarschijnlijk verwijderd: Dundee REIT (Canada); Tai Cheung Holdings (Hong Kong); KLCC Property Holdings (Maleisië); Singapore Land (Singapore); Marriott Property Fund (Zuid-Afrika); Klovern (Zweden); Intershop Holdings (Zwitserland); en Associated Estates Realty (VS).

Reageer op dit artikel