nieuws

nieuwe samenstelling gpr 250

Financieel

Global Property Research in Amsterdam heeft de definitieve lijst bekendgemaakt van de vastgoedbedrijven die per 1 april in de GPR 250-index nieuw worden opgenomen dan wel verwijderd.

Opgenomen worden: Sunrise Senior Living REIT (Canada); Nordicom (Denemarken), Immobiliare Grande Distribuzione (Italië); New City Residences Investments (Japan) Suntec REIT (Singapore); The Ascott Group (singapore) Atakule REIT (Turkije); Insight Foundation Property Trust (Verenigd Koninkrijk); Invesco UK Property Income Trust (VK); Warner Estate Holding (VK); Education Realty Trust (VS); en Tishman Speyer Office Fund (VS). Uit de index worden verwijderd: Tai Cheung Holdings (Hong Kong); KLCC Property Holdings (Maleisië); Singapore Land (Singapore); Marriott Property Fund (Zuid-Afrika); Klovern (Zweden); Intershop Holdings (Zwitserland); en Associated Estates Realty (VS).

Reageer op dit artikel