nieuws

nieuw vastgoedfonds schild holland

Financieel

Schild Holland Fonds heeft alle 229 obligaties van haar nieuwste vastgoedfonds, Schild Duitsland Düsseldorf Obligatiefonds, geplaatst.

De obligaties kostten 15.000 euro per stuk. Naast deze obligatielening, met een omvang van 3.435.000 euro, heeft het fonds met een totale omvang van 14.935.000 euro een hypothecaire geldlening aangetrokken van 11,5 miljoen euro.Schild Duitsland Müllheim Obligatiefonds investeert in twee appartementcomplexen, beide gelegen in de topwijk Oberkassel van het Duitse Düsseldorf. Alle 59 appartementen zijn verhuurd aan Japanse ondernemingen zoals Toyota, Nippon en Japan Steel, of aan medewerkers daarvan. De obligaties, met een looptijd van 8 à 9 jaar, hebben een vaste couponrente van 7 procent per jaar en een bonus van 10 procent op de inleg bij de einduitkering. De appartementen worden tijdens de looptijd van het fonds niet uitgepond.

Reageer op dit artikel