nieuws

macintosh verwacht forse winststijging

Financieel

Het detailhandelsbedrijf Macintosh verwacht dat de nettowinst in de eerste helft van dit jaar met meer dan 50 procent zal stijgen in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Dat maakte Macintosh woensdag bekend. De nettowinst in de eerste zes maanden van 2005 bedroeg 9,7 miljoen euro.In de prognose voor het afgelopen half jaar is de bijdrage van de in maart overgenomen winkelketen Scapino opgenomen. Macintosh waagt zich nog niet aan een prognose voor de tweede helft van dit jaar ‘vanwege de uitzonderlijk goede gang van zaken in de tweede helft van 2005’. Het bedrijf, bekend van ketens als Halfords en BelCompany, presenteert op 13 juli de definitieve omzetcijfers over de eerste helft van dit jaar. De volledige cijfers volgen op 31 augustus.

Reageer op dit artikel