nieuws

iets beter resultaat oranjewoud

Financieel

Het netto resultaat van Oranjewoud Beheer is in 2005 licht gestegen tot 4,6 miljoen euro (2004: 4,3 miljoen euro).

De omzet nam ten opzichte van 2004 af met ruim 2 procent tot 178 miljoen euro . Alle divisies droegen bij aan het resultaat. Ook hadden maatregelen om de kosten te reduceren effect. De positie op de Belgische markt werd versterkt met de overname van de activiteiten van ingenieursbureau Haecon te Gent, begin 2005. In november 2005 zijn de aandelen in Oranjewoud Beheer verkocht aan Centric Holding. Eind vorige week heeft de eerder aangekondigde doorverkoop van alle uitstaande aandelen in Oranjewoud Beheer door Centric Holding plaatsgevonden aan het beursgenoteerde Oranjewoud (voorheen: Centric KSI Holding NV). Oranjewoud heeft voor deze aandelen de prijs betaald waarvoor Centric Holding deze heeft aangekocht.

Reageer op dit artikel