nieuws

Huurinkomsten Intervest Offices lopen sterk terug

Financieel

De omzet en waarde van de vastgoedportefeuille van het Belgische vastgoedfonds Intervest Offices blijven hinder ondervinden van de moeilijke verhuurmarkt.

De huurinkomsten van het eerste halfjaar van 2004 bedroegen 20 miljoen euro in vergelijking met 23,2 miljoen euro over dezelfde periode vorig jaar. Deze daling is te wijten aan de gevolgen van de slechte conjunctuur van de laatste jaren, die tot een daling van de gevraagde kantoorruimte en verminderde huurinkomsten heeft geleid. De operationele nettowinst van het eerste halfjaar van 2004 bedroeg 13,8 miljoen euro in vergelijking met de 15,5 miljoen euro voor dezelfde periode van het vorige jaar. Zodoende bedraagt het uitkeerbaar resultaat voor het eerste halfjaar 1,05 euro per aandeel in vergelijking met 1,17 euro per aandeel over dezelfde periode van het voorgaande jaar.

Reageer op dit artikel