nieuws

Hoger dividend vastgoedfonds Confinimmo

Financieel

Het Belgische beursgenoteerde vastgoedfonds Confinimmo keert een netto dividend van 6,16 euro per aandeel uit voor het boekjaar 2003.

Over 2002 bedroeg het dividend 5,59 euro. Dat heeft de algemene aandeelhoudersvergadering van Confinimmo vorige week vrijdag besloten. Het dividend is betaalbaar vanaf 10 mei bij de banken Degroof, Dexia, Fortis, ING en KBC. De totale nettowinst bedroeg over 2003 60,31 miljoen euro. Tijdens de aandeelhoudersvergadering weerlegde Andre Dirckx, voorzitter van de raad van bestuur van het vastgoedfonds, volgens het dagblad De Tijd dat Confinimmo zijn kantoorgebouwen zou verhuren onder de marktprijs.Wel bleek dat de huurprijs voor in 2003 afgesloten contracten gemiddeld 12 procent lager lag. Volgens Dirckx staat de kantorenmarkt in de omgeving van Brussel zwaar onder druk.

Reageer op dit artikel