nieuws

hanzevast investeert in zes kantoorgebouwen

Financieel

Hanzevast Capital is bezig met de plaatsing van Hanzevast Holland 62 CV.

De vastgoed-CV investeert in zes kantoorgebouwen in even zo veel verschillende steden. De totale fondsinvestering bedraagt 82,57 miljoen euro. Aan eigenvermogen brengt de CV 29,77 miljoen euro in. De portefeuille bestaat uit de volgende kantoorgebouwen: Dockworks II aan de Waalhaven, Rotterdam; Le Barrage aan de Dr. van Deenweg, Zwolle; Le Cedre aan de Lange Dreef 13, Vianen; Entre Vallee aan de Mr. B.N. Telderstraat te Arnhem; Sophie Staete aan de Koningin Spohiestraat 120-130, Den Haag; en Brouwerijstraat 1, Enschede. De panden zijn volgens de fondsaanbieder allemaal langdurig verhuurd.Het geprognoticeerde exploitatierendement bedraagt 10 procent per jaar, waarvan het eerste jaar 7 procent beschikbaar is voor uitkering, oplopend naar 9,5 procent in 2017. Er zijn 1.985 participaties beschikbaar van 15.000 euro (exclusief 3 procent emissievergoeding).

Reageer op dit artikel