nieuws

fors lagere nettowinst kardan

Financieel

De Israëlische investeringsmaatschappij Kardan heeft in het derde kwartaal van dit jaar een nettowinst gemaakt van 13,5 miljoen dollar.

In dezelfde periode een jaar eerder bedroeg de nettowinst nog 40,6 miljoen dollar. Volgens de internationale investeerder stond het resultaat onder druk door hogere financiële lasten en belastingen. De omzet steeg met 29,5 procent tot 221,9 miljoen dollar. De omzet bij de hoofdactiviteiten Vastgoed, Financiële Dienstverlening en Infrastructuur steeg met 32,3 procent tot 213,8 miljoen dollar. De nettowinst over de eerste negen maanden van dit jaar bedroeg 51,8 miljoen dollar tegen 70,5 miljoen dollar een jaar eerder. De omzet over die periode kwam uit op 587,4 miljoen dollar tegen 413,4 miljoen dollar een jaar eerder.

Reageer op dit artikel