nieuws

fonds stedekroon mikt op portefeuille 300 mln

Financieel

Wilgenhaege Vastgoedfondsen Management uit Hoofddorp, onderdeel van Wilgenhaege Vermogensbeheer heeft het niet-genoteerde vastgoedfonds Stedekroon in de markt gezet.

Het fonds timmert publicitair flink aan de weg en profileert zich de afgelopen weken met talrijke advertenties in de media. Op dit moment heeft Stedekroon in Emmen een kantoorpand met twee winkels (7,3 miljoen euro) en een kantoorgebouw in Amersfoort (6 miljoen euro) aangekocht. Stedekroon streeft binnen een termijn van drie jaar naar een omvang van 300 miljoen euro.Het bestuur van Wilgenhaege Vastgoedfondsen is in handen van Ron Steenvoorden, Jelle Kuiper en Jarry Langelaar. Kuiper is eigenaar van de bouwonderneming Thunnissen in Heemstede en onder meer ex-voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Bouwondernemers en Ontwikkelaars. Stedekroon heeft de FBI-status en richt zich vooralop vastgoed in Nederland. Op termijn wordt de Eurozone niet uitgesloten. De portefeuille zal zowel kantoren, winkels, bedrijfspanden als woningen gaan bevatten.Er wordt gestreefd naar een rendement van minimaal 7 procent per jaar, via certificaten van 1000 euro. De minimumdeelname bedraagt 5000 euro. Uitstappen is mogelijk, maar wordt niet gegarandeerd.

Reageer op dit artikel