nieuws

Fonds Holland Immo Group volledig geplaatst

Financieel

Holland Immo Group, aanbieder van vastgoed-CV’s voor institutionele en particuliere beleggers, heeft haar veertiende beleggingsfonds Holland Immo Group XV/Retail Residential Fund CV volledig geplaatst.

De inschrijving begon eind oktober en was binnen vijf weken ruimschoots overtekend. Het eigen vermogen van 9,27 miljoen euro is verdeeld in 927 participaties van 10.000 euro Voor het fonds werden een winkelportefeuille en een woningportefeuille aangekocht met een goede spreiding.

De winkelportefeuille bestaat uit in totaal 28 winkels met vijf bovenwoningen, drie kleinschalige kantoor-/praktijkruimtes en een tankstation, gelegen in Den Bosch, Dordrecht, Helmond, Oosterhout, Rhenen, Utrecht en Zevenbergen. De woningportefeuille bestaat uit 219 huurwoningen en 34 garages gelegen in Dordrecht. Het totale investeringsvolume bedraagt 35,75 miljoen euro.

Voor de koper is Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars in Eindhoven opgetreden. De hypothecaire financiering is verstrekt door SNS Property Finance. Het geprognosticeerde rendement uit exploitatie en verkoop van deze belegging zal gemiddeld zo’n 9,0 procent op jaarbasis bedragen. De verwachte gemiddelde halfjaarlijkse winstuitkering (exclusief exit-rendement) zal gemiddeld ongeveer 7,1 procent op jaarbasis bedragen.

Reageer op dit artikel