nieuws

Eurocommercial Properties biedt keuzedividend

Financieel

Vastgoedfonds Eurocommercial Properties wil de houders van certificaten van tien gewone aandelen een keuzedividend bieden.

Het dividendvoorstel wordt morgen behandeld tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders. Het percentage voor de uitkering in certificaten van aandelen bedraagt 5,71 procent volgens het voorstel. Dit betekent dat de certificaathouders die kiezen voor bonuscertificaten ten laste van de agioreserve, per 35 certificaten twee nieuwe certificaten kunnen verkrijgen in plaats van een voorgesteld dividend in contanten van 1,50 euro per certificaat van tien aandelen. De bonuscertificaten en de bestaande certificaten zijn gelijkelijk gerechtigd voor het boekjaar 2004/2005. Certificaathouders kunnen hun keuze bekendmaken tot en met 23 november 2004.     

Reageer op dit artikel