nieuws

dtz group boekt recordresultaten

Financieel

DTZ Group heeft de resultaten over het gebroken boekjaar 2005/2006 aanzienlijk weten te verbeteren.

De winst voor belasting voor het jaar eindigende op 30 april 2006 is toegenomen met 44 procent tot 29,7 miljoen pond (was in 2005 20,6 miljoen pond). Er werd een omzetstijging gerealiseerd van 19 procent tot 232,1 miljoen pond.’Bestuursvoorzitter van DTZ Zadelhoff, Cees de Jong: ‘Wij zijn verheugd dat de DTZ Groep zo’n sterke ontwikkeling doormaakt. Niet alleen financieel gezien, maar ook door de verfijning van ons internationale netwerk. Met name de expansie in India, met nieuwe kantoren in New Delhi en Mumbai, en in China waar kantoren zijn geopend in de voor vele Europeanen nog onbekende markten, Wuhan en Xian. Ook het kantoor in Moskou maakt een aanzienlijke groei door. Kortom: DTZ ligt op koers en wij hebben onze opdrachtgevers vanuit Nederland wereldwijd iets te bieden.’ DTZ Group is een in het Verenigd Koninkrijk genoteerde onderneming. DTZ Zadelhoff – de Nederlandse zusterorganisatie van DTZ Group – maakt hiervan formeel geen deel uit. DTZ Zadelhoff kent een partnerstructuur en opereert financieel onafhankelijk van de DTZ Group.

Reageer op dit artikel