nieuws

Dim introduceert Amerikaans kantorenfonds

Financieel

Dane Investors Management (Dim) heeft in zijn nieuwe zestiende vastgoedmaatschap, Maatschap Dim Professional, twee kantoren in de Verenigde Staten opgenomen.

Het gaat om twee objecten in Florida: in Palm Beach Gardens, onder de rook van West Palm Beach, en in Pembroke Pines, een voorstad van Fort Lauderdale. Beide objecten zijn langjarige, voor meer dan 99 procent verhuurde ‘professional centers’. De huurders zijn vooral werkzaam in de zakelijke en medische dienstverlening. Het geprognosticeerde gemiddelde exploitatierendement bedraagt 8,43 procent per jaar. Dit wordt per kwartaal uitgekeerd. Als wordt uitgegaan van een looptijd van zeven jaar, wordt een gemiddeld totaalrendement verwacht van 12,64 procent per jaar. In totaal zijn 490 participaties beschikbaar van 37.500 dollar.     

Reageer op dit artikel