nieuws

de vries robbé wil aannemersbedrijf overnemen

Financieel

De Vries Robbé Groep wil het aannemersbedrijf Trebax Infra overnemen voor 500.

00 euro. De twee ondernemingen hebben daartoe een intentieverklaring getekend. De Vries Robbé, het beursgenoteerde investeringsvehikel van zakenman George Tóth, zal de overnamesom deels in contanten en deels in aandelen financieren. De voorgenomen acquisitie past in de plannen van Tóth om de divisie projectontwikkeling verder uit te breiden.Trebax heeft tien mensen in dienst. Vorig jaar haalde het bedrijf uit Barendrecht een nettowinst van 200.000 op een omzet van 3 miljoen euro.De Vries Robbé heeft verschillende overnamekandidaten op het oog. Uiteindelijk wil het bedrijf uitgroeien tot een middelgrote onderneming met een jaaromzet van 100 miljoen euro. De omzetteller stond over de eerste negen maanden van vorig jaar op 5,8 miljoen euro. Op 19 april publiceert het bedrijf de jaarcijfers.De Vries Robbé Groep – dat dit jaar 125 jaar bestaat – is een investeringsmaatschappij, die zich richt op de productie en verkoop van ICT gerelateerde producten, de exploitatie en handel in vastgoed alsmede het revitaliseren van en het investeren in bedrijven.

Reageer op dit artikel