nieuws

Curzon koopt deel portefeuille Uni-Invest

Financieel

De Britse vastgoedbelegger Curzon heeft een portefeuille bestaande uit acht panden van het niet-beursgenoteerde vastgoedfonds Uni-Invest gekocht.

Curzon heeft daarnaast een koopoptie genomen op een tweetal kantoorobjecten in het centrum van Utrecht. Naar verluidt betaalt Curzon rond de 100 miljoen euro voor de portefeuille. Deze maand bereikte European Property Investors L.P. voor Curzon ook al overeenstemming over de aankoop van de vastgoedportefeuille van het Vastgoed Mix-Fonds ter waarde van 176,3 miljoen euro. De totale oppervlakte van de verkochte Uni-Invest-portefeuille bedraagt ruim 75.000 m2. Het gaat om retail, logistieke en kantoorobjecten. De objecten liggen in Rotterdam (twee objecten), Capelle aan den IJssel, Leusden, Utrecht, Amersfoort (twee objecten) en Soesterberg. Huurders zijn onder andere TCN, KPN, gemeente Utrecht, Kijkshop, Schuitema, Hewlett-Packard en Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam.     

Reageer op dit artikel